skip to Main Content

Trouwen in Millingen a/d Rijn

Op een heerlijke warme dag afgelopen mei trouwden Robin en Terry. Een paar weken voor hun grote dag hadden we nog een loveshoot gedaan omdat ze het toch best spannend vonden. Wat konden ze nou verwachten van de fotograaf.

Heerlijk om dat met elkaar al gedaan te hebben. Dat maakte alles op de dag zelf nog meer vertrouwd. Ik begon ’s ochtends bij Robin en mijn collega en 2nd shooter ging naar Terry. Fijn om samen een bruiloft te mogen doen, want dan mis je niks in de voorbereidingen. Ook gedurende de dag heb je veel meer foto’s van meer invalshoeken wat je na de tijd nog meer de sfeer van de dag laat herbeleven als je de foto’s ontvangt.

Na een relaxte ochtend waar de kapster en visagiste  hun werk deden werd er aangekleed en daarna hadden ze de First Look gepland in de zonnige tuin. Altijd zo’n mooi moment als bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien in hun trouwkleding!

Daarna op pad naar een ‘Ibiza-waardige’ locatie voor de shoot. Het was een ontspannen en relaxte sfeer. De ceremonie in een klein knus kerkje was extra speciaal omdat de moeder van een vriendin de ambtenaar was. En daarna was het tijd voor taart, zoetigheden, champagne en feesten!

 

Back To Top