skip to Main Content

Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? Dat vind ik supertof!

Ook dan maak ik graag kennis met jullie en bespreken we samen jullie wensen waarna ik een offerte op maat voor jullie maak. De tarieven voor een destination wedding starten vanaf 2750,- euro (exclusief reis- en verblijfskosten).

Dit is uiteraard ook inclusief mijn enthousiasme, btw, een preview binnen een week na jullie bruiloft, alle foto’s in een online gallery én op USB en een luxe trouwalbum.

Wil je weten of ik beschikbaar ben?

Neem dan even contact met mij op via het contactformulier. Dan kunnen jullie ook meteen een aantal mooie demo albums bekijken.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Wat bruidsparen zeggen

Het was een top samenwerking. We zijn in Portugal getrouwd en Arieta heeft op alle fronten meegedacht, dit ging verder als alleen de fotografie. Ze zorgt voor authenticiteit in de foto’s, stelt op het gemak, maakt makkelijke connectie. Echt een aanrader!

Brenda en Kim

Arieta is een geweldige fotografe! Ze heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens onze trouwdag. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en heeft de sfeer van de dag perfect weten vast te leggen op camera. We hebben foto’s laten maken in de Efteling en Arieta had perfect ingeschat wat de beste plekjes waren voor de foto’s. Het is in de Efteling altijd druk, maar Arieta zorgde op een vlotte en nette manier dat de fotoplekjes voor ons vrij werden gemaakt.

Sanne en Stan

Arieta heeft ons fantastisch geholpen voor, na en op de dag van ons geregistreerde partnerschap. De sfeer was ontspannen en ze heeft een luisterend oor. Ze staat open voor eigen ideeën en bedenkt hoe ze bij onze ideeën kan aansluiten. We hebben een geweldig eindresultaat. De service is super! We hebben de dag erna al een aantal leuke foto’s ontvangen die we meteen konden delen met onze gasten in ons bedank berichtje. De foto’s zijn heel ‘puur’ geworden en we staan erop zoals we zijn. Dankjewel Arieta voor het geweldige werk!

Gijs en Yvonne

Fantastisch foto’s van onze bijzondere dag. Zij heeft alles goed vastgelegd van alle speciale momenten. Wij zijn blij met onze keuze voor haar.

Paul en Carmen

Arieta is niet 1 maar 2 keer onze trouwfotografe geweest, bij het burgerlijk huwelijk in 2017 en wegens grote tevredenheid ook op ons kerkelijk huwelijk in 2018. Arieta voelt uitstekend aan hoe je de dag wilt beleven met je gasten en speelt daar zeer goed op in. Ze stelt je op je gemak en overlegt goed hoe ze het aanpakt. Heeft humor en een zeer prettige persoonlijkheid. En niet onbelangrijk, ze levert prachtige en creatieve foto’s af! En een mooi compliment van een groot aantal trouwgasten gehad; wat een leuke fotografe hadden jullie en wat een prachtig trouwalbum heeft ze gemaakt. Top! Ik zou Arieta absoluut aanraden!

Ties en Geraldine
Back To Top