skip to Main Content

Trouwen bij Plok in Didam

Trouwen Bij Plok In Didam

De bruiloft van Berend en Marjan bij partycentrum Plok in Didam.

Een kleine maand geleden mocht ik de trouwfotograaf zijn op de bruiloft van Berend en Marjan. Ja….echt waar….deze zonnige foto’s zijn nog maar een maand geleden!  Lekker he? Kijk je mee hoe mooi die dag was?

De voorbereidingen fotografeerde ik zowel bij de ouders van Marjan als bij Berend thuis. Beide adressen waren in Zevenaar dus ik kon tussendoor even heen en weer.  De sfeer was relaxed en zo ook de first look tussen bruid en bruidegom.   Daarna zijn we vertrokken richting De Posbank , de heide was niet heel paars meer, maar de omgeving leent zich eigenlijk het hele jaar door om prachtige foto’s te maken.

Na een relaxte shoot vertrokken we richting Didam naar Partycentrum Plok  Wat een heerlijke trouwlocatie is dat! Het weer was fantastisch dus er kon lekker buiten getrouwd worden.  De sfeer bij Plok is een beetje festivalachtig….  Mooie stretchtenten, lampionnen, koffietentje, een bar en natuurlijk veel familie en vrienden en zelfs nog een aantal opa’s en oma’s!  Een relaxte ceremonie op 1,5 meter en daarna lekker proosten met champagne en een fantastische sweet table welke was verzorgd door Regina’s Bakery

Zo zie je dat er ook in deze tijd echt fantastische bruiloften gevierd kunnen worden hoor! …..en stiekem vinden veel bruidsparen het achteraf heel relaxed dat ze niet zo hoeven te haasten voor de nieuwe groep gasten die voor een knalfeest arriveert….  Kleiner en intiemer heeft dus ook wel wat! En dat knalfeest…..dat komt echt nog wel een keertje!

 

 

Trouwen bij Plok Didam
Trouwen bij Plok in Didam
Twee fotografen op je bruiloft
Back To Top