skip to Main Content

Mijn tarieven zijn all-in: transparant, duidelijk en geen verrassingen achteraf!

WAUW!…..Jullie gaan trouwen en hebben een datum geprikt. Hopelijk ben ik ook beschikbaar op die dag! Dan maak ik graag geheel vrijblijvend kennis met jullie. We leren elkaar dan wat beter kennen en ik bespreek met jullie wat jullie wensen zijn.

Mijn bruidsfotografie pakketten zijn mogelijk vanaf 8 uur fotografie en zijn te boeken vanaf 1850,- euro*. Dit is inclusief mijn enthousiasme, een kleine preview binnen een week na de bruiloft, een toffe online gallery met alle mooie foto’s van jullie dag, minimaal 200-250 door mij geselecteerde en professioneel bewerkte foto’s in HR op USB én een mini album van 20×20 cm met daarin de highlights van jullie dag…

Uiteraard kun je tegen een meerprijs altijd extra uren fotografie boeken, een tweede ervaren fotograaf bijboeken voor nog meer toffe beelden, een uitgebreid trouwalbum kiezen, etc…Dit stem ik graag af als we jullie wensen met elkaar bespreken.

Wil je checken of ik nog beschikbaar ben?

Vul dan onderstaand formulier in, dan ontvang je binnen 48 uur een What’s App of SMS van mij.

    Wil je direct een afspraak maken?

    Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Dan kunnen jullie ook meteen een aantal mooie demo albums bekijken. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

     

    * Tarieven voor bruiloften in 2023.   Elk jaar worden per juni de nieuwe tarieven bekend voor het volgende trouwseizoen.

    Back To Top