skip to Main Content

We zijn weer begonnen met een nieuwe BASISCURSUS!

Jippie!!!

Het is weer zover, we zijn afgelopen week gestart met een nieuwe Basiscursus Fotografie.

In 5 avonden + 1 dag leren we van fotograferen in de automatische stand naar alles handmatig instellen. Hoe gaaf is dat?!

We gaan in een kleine groep van 7 personen aan de slag zodat ik genoeg tijd heb om iedereen de aandacht te schenken die nodig is. Ook wordt er wat geoefend met de eerste instellingen waarmee je al heel wat van je foto zelf kunt beïnvloeden. En na de 1e les…..dan start het huiswerk……jaja, ook dat hoort erbij!

Want juist door te oefenen blijf je bezig met wat je geleerd hebt en loop je tegen dingen aan die je lastig vindt.

Basiscursus fotografie

De eerste 3 avonden gaan we uitgebreid in op de theorie. Daarna hebben we op een andere locatie een praktijkavond. Alles wat je dan hebt geleerd in de eerste 3 theorie avonden komt aan bod.

Hoe houd je je camera vast?

Een paar dagen daarna volgt er een hele dag praktijk op 2 verschillende locaties in de omgeving. Lekker de hele dag buiten met allemaal mensen met dezelfde passie. En tijdens deze dag zijn er uiteraard ook een aantal opdrachten, leer ik je anders kijken en is er ook tijd voor ontspanning! Deze 4e week waarin de praktijkavond én de praktijkdag vallen is echt de eye opener voor veel cursisten. Dan zijn we zo intensief bezig met fotograferen samen en is er alle tijd voor vragen en tips.

Iedereen is na deze dag altijd erg enthousiast omdat het ‘kwartje is gevallen’.

Basis Fotografie cursus

Natuurlijk blijft het lastig en moet je er mee bezig blijven, maar de vorige cursus heeft al zoveel mooie resultaten opgeleverd dat ik er alle vertrouwen in heb dat ook de nieuwe cursisten over een paar weken weer mooi werk afgeleverd hebben.

Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in!

Let’s do this!

Groetjes Arieta

Lijkt het jou nou ook leuk om eens een basiscursus te volgen en wil je hier al wat meer informatie over?

Stuur me dan een berichtje! ( 06-83641523 )

Ik ga binnenkort een planning voor volgend jaar maken dus dan kan ik je als eerste op de hoogte brengen als de data bekend zijn.

Back To Top