skip to Main Content

De ‘mini bruiloft’ van Gijs & Yvonne

Een paar weken geleden, in mei om precies te zijn, was het de grote dag van Gijs en Yvonne. Geen uitbundige grote bruiloft, maar samen gingen zij voor een geregistreerd partnerschap.
Nou, ik kan je vertellen dat het een soort minibruiloft was hoor! Wauw!

In de tuin was het prachtig versierd, mooie witte tent met design krukken, lampionnen, lichtjes, bloemen…..en Gijs in een mooi blauw pak.
Yvonne was nog boven toen ik aankwam. Met haar beste vriendin en haar moeder was ze nog bezig om haar jurk aan te trekken en de zorgvuldig uitgezochte sieraden om te doen.
Het was net echt! Ze zagen eruit als een echt bruidspaar en straalden alletwee van oor tot oor! Dit werd hun grote dag!

Na een ontspannen kopje koffie en het ontvangen van de daggasten gingen we er even tussenuit voor de fotoshoot. Want tijdens het plannen van deze dag was 1 ding duidelijk…… er moesten mooie foto’s van deze bijzondere dag worden gemaakt.
Gijs en Yvonne wilden graag foto’s maken bij natuurgebied De Vilt in Beugen. Met afwisselend zon én dreigende wolken hebben we daar heerlijk kunnen shotten. Uiteraard hebben we ook veel gelachen want dat geeft die mooie spontane, ongeposeerde foto’s die zij zo graag wilden. Kijk je mee?

Na de shoot op naar het stadhuis in Gennep voor de ceremonie. Opgewacht door vrienden en familie was het grote moment eindelijk daar. Ook de ceremonie was helemaal in stijl. Ontspannen, spontaan met veel humor. Maar uiteraard ook serieuze momenten zoals het tekenen van de akte…
Met een stoer horloge en een mooie ring hebben Gijs en Yvonne de liefde voor elkaar bevestigd. 10 mei 2019 zal voor altijd in de agenda staan als de dag waarop zij officieel samen door het leven gaan.

Heel veel geluk samen en bedankt dat ik deze bijzondere dag voor jullie mocht fotograferen.

Back To Top