skip to Main Content

Award Winning Trouwfotograaf

Om steeds een beetje beter te worden als bruidsfotograaf investeer ik veel in mijn ontwikkeling door het volgen van opleidingen en workshops. Daarnaast doe ik sinds kort ook aan een aantal wedstrijden mee die betrekking hebben op bruidsfotografie.

Inmiddels heb ik al een aantal internationale wedisson awards mogen ontvangen en dat voelt fantastisch! Uiteraard wil ik mij blijven verbeteren en dan hopelijk nog meer awards verdienen.  Ik wil dat mijn foto’s technisch goed zijn, maar zeker ook een gevoel overbrengen. Ik laat een bruidspaar dan ook graag genieten op hun bruiloft. Tijdens de fotoshoot zoek ik de beste plekjes en dan geef ik kleine opdrachten. Jullie zijn dan niet met poseren bezig, maar juist met elkaar.  Op die manier leg ik de echte liefde en emotie vast.

 

Award winning trouwfotograaf
Award winning trouwfotograaf
Award winning trouwfotograaf
Award winning trouwfotograaf
Back To Top